Op maat gemaakte snoeppot – Zoet relatiegeschenk

 

Heb je trek in snoep? je bent niet alleen. Volgens de statistieken is de calorie-inname uit suiker toegenomen. De meest populaire snoepjes zijn chocolade, hard candy en karamel. Dus als je een zoetekauw bent, kun je net zo goed een mooie nemen om chocolade, hard snoep en karamel in te doen. Je kunt ook gepersonaliseerde snoepflessen hebben.

En niet alleen moet u op maat bedrukte snoepflessen hebben, maar elke klant zou dat ook moeten hebben. Omdat het lieve relatiegeschenken zijn. Wie zegt er nou nee tegen een chocoladereep vol fijne chocolaatjes? niemand! De persoon aan wie je deze geeft, zal ze graag op zijn bureau op het werk of in de keuken neerzetten. Een snoep potje vol chocolaatjes of snoepjes is immers als een open uitnodiging voor een bezoek. Mensen zullen massaal naar hen toe komen om hun zoetekauw te sussen. En dit kan grote ondernemingen voor u betekenen. Gebruik uw logo of ontwerp op de zijkant zodat mensen het kunnen zien en vergroot de naamsbekendheid! Naamsbekendheid kan uw bedrijf verdubbelen of verdrievoudigen. U wilt dat mensen uw merk alleen associƫren met wat ze nodig hebben. Dus geef ze veel op maat gemaakte snoepflessen en je krijgt ze.

Als er iets is waar ik altijd van heb genoten, dan is het wel een mooie snoeppot op mijn bureau. Het helpt me niet alleen mijn verlangen naar zoetekauwen te verslaan, het is ook een geweldige gespreksaanzet. Mensen komen naar mijn bureau voor snoep en vragen waar ik de fles vandaan heb, en het gesprek begint. Het is een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken op het werk, maar je moet de snoepfles altijd vullen met je favoriete snoepjes!

Op maat gemaakte snoeppotten kunnen ook worden gebruikt als feestgeschenken, huwelijksgeschenken en geldinzamelingsacties voor scholen. Als feestartikelen en huwelijksgunsten zijn gepersonaliseerde snoepflessen geweldige cadeaus voor uw gasten. Nogmaals, niemand kan nee zeggen tegen een mooie glazen snoeppot vol chocolaatjes of snoepjes. Suiker is voor de meeste mensen te verleidelijk. Je kunt je snoeppotten versieren met allerlei soorten linten en strikken, en een feest- of trouwthema op de zijkant van de pot zetten. Als geldinzamelingsactie voor scholen kun je snoeppotten verkopen om geld te verdienen, wat je schooldoelen ook zijn. Ze zullen zeker goed verkopen en uw school zal binnen de kortste keren zijn doel bereiken.

Ze kunnen worden gevuld met chocolade, hard candy en karamel, maar ook met koekjes, noten, specerijen, honing en munten. Gebruik de snoeppot als spaarpot om alles wat je wilt kopen in bundels te bewaren.

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *